Actueel

Hier worden de laatste wijzigingen en nieuwtjes betreffende Pelops Villa Siga Siga vermeld.
Wijzigingen zijn aangebracht t/m 02 mei 2012

Beta Release:

De inhoud van deze website dient gezien en gelezen te worden als voorlopig, aan de inhoud kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Ondanks de grote mate van zorgvuldigheid waarmee de inhoud is samengesteld kunnen er onjuistheden vermeld zijn. Als u onjuistheden en of onduidelijkheden opmerkt wordt u vriendelijk verzocht deze via het contact formulier onder onze aandacht te brengen. Bij deze onze dank daarvoor.

2012

Mei 2012

.02 mei. De meertalige web site is met "enige" vetraging on line geplaatst.

2011

December 2011

.04 december.
Het is de bedoeling dat voor de kerstdagen de web site uitgebreid wordt met in het Duits en Engels opgestelde pagina's. In het hoofd menu kan dan voor deze talen gekozen worden.

Aan deze website wordt binnenkort een link toegevoegd naar de webpagina's van Pelops VillaSigaSiga op de site van Homeaway.

November 2011

.11 november.
Web site voorzien van de meest recente informatie waaronder de tarieven voor 2012 en er zijn enkele foto's bijgeplaatst.  

Oktober 2011

. 05 oktober.
De afgelopen 4 weken de inrichting van de villa verder op orde gebracht, Slaapkamer 4 is nu ook compleet ingericht, er kunnen nu 8 personen (6 volwassenen en 2 kinderen) comfortabel in de villa verblijven. Het voornemen om het huis kindvriendelijker te maken voor peuters door o.a het plaatsen van traphekjes wordt naar 2012 verschoven. 

Juni 2011

•11 juni.
De web site komt on line (Beta Versie) en dient de komende maanden nog uitgebreid en qua lay-out en inhoud nog aangepast te worden.
•10 juni 
Vanaf 10 juni tot en met 04 september is de Villa beschikbaar voor verhuur. 
•01 juni
De villa is tot en met september 2011 te bewonen door maximaal 6 personen. Slaapkamer vier op de eerste verdieping is nog niet compleet ingericht.
•01 juni
Er ontbreken faciliteiten voor kleuters en peuters. In september zullen waarschijnlijk zaken zoals een kinderstoel, een kinderledikantje en traphekjes aan de inrichting toegevoegd worden.

Mei 2011

•26 mei
De herinrichting is bijna klaar en de villa is gereed voor gebruik en verhuur.
•03 mei
De villa wordt opnieuw ingericht tijdens onze werkvakantie.

Uitpakken.

 

Begin Mei. Onderweg in Zuid Duitsland (Nesselwang) met een afgeladen Ford Transit

 

Januari 2011

•20 januari
De villa en de inrichting zijn in ons bezit gekomen.