De villa

De karaktervolle vrijstaande villa bevindt zich in de Messinia, dit is het meest zuidwestelijke gelegen “departement” van het schiereiland de Peloponnesos, tussen de dorpen Kamaria en Evangelismos. De zee, het strand en ook het pittoreske kustplaatsje Finikounda liggen op circa 5 km en zijn in amper vijf auto minuten te bereiken.

 

De villa in 2007 gebouwd op een kavel van circa 3000 m², bevindt zich in een rustige omgeving en heeft een onbelemmerd uitzicht op het dal, de zee en de eilanden voor de kust. De villa biedt privacy en heeft drie verdiepingen met in totaal 120 m² overdekt vloeroppervlak en 30 m² aan overdekte balkons. Daarnaast zijn er diverse buiten terrassen. De villa en de inrichting zijn in nieuwe staat.


De villa is sinds januari 2011 in ons bezit en voornamelijk bedoeld voor eigen gebruik en daarom compleet en kwalitatief hoogwaardig ingericht. Op dit vlak onderscheidt Villa Siga Siga zich dus van de typisch op de vakantie markt gerichte vakantie (huur) woningen die veelal onpersoonlijk en functioneel zijn ingericht. Het is de bedoeling om de villa, als wij er zelf geen gebruik van maken zo mogelijk te verhuren. We richten ons op huurders die willen genieten van de prachtige omgeving, de gezellige kleine bad,- en vissersplaatsjes, de pittoreske havenstadjes, de rondom aanwezige cultuur historische bezienswaardigheden en de prachtige stranden. Daarnaast, maar op enige afstand, kunt u genieten van een golfresort of een bezoek aan een "middel grote" stad (Kalamata). Als u in de villa verblijft bent u dus verzekerd van een meer dan comfortabel onderkomen in een authentiek en onbedorven deel van Griekenland dat geen massa tourisme kent.

De toegangspoort en huisdeur staan uitnodigend voor u open.

Om kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de villa en de website wordt u uitgenodigd om de inhoud van de tab actueel te lezen.